Özel Beyaz Bireysel Gelişim ve Aile Danışma Merkezi - 0212 231 6112 / 0532 201 4180
NURŞEN TUNCER Uzman Klinik Psikolog

 

 

  • 2013 yılında Galatasaray Lisesi’nden mezun olmuştur.
  • 2018 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesi ile mezun olmuştur. Lisans eğitimini “Güvenli Bağlanma ve Erken Terapötik İttifak        Arasındaki Korelasyon” konulu tezi ile bitirmiştir.
  • 2019 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programlarına kabul edilmiş ve Çocuk-Ergen Alt dalında uzmanlık eğitimine başlamıştır. Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nden ikincilikle mezun olmuştur. “Pandemi Döneminde, Çocuk Psikodinamik Terapisinde Terapötik İyileşmenin Yordanmasında Zihinselleştirme Uyumu ve Terapötik İttifak” üzerine tezini yazarak yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında bireysel ve grup süpervizyonları eşliğinde psikoterapi çalışmaları yürütmüştür.
  • 2022 yılında Anna Freud Center’dan Zihinselleştirme temelli çocuk, genç ve aile terapisi eğitimine başlamıştır. Eğitim kapsamında grup süpervizyonları eşliğinde danışan görmektedir.
  • Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimleri sırasında çeşitli araştırma ve projelerde yer almıştır. 2017-2022 yılları arasında Doç. Dr. Sibel Halfon’un yürüttüğü “Psikodinamik Oyun Terapisi Süreç Araştırmaları” projesinde asistanlık yapmıştır. Ayrıca, 2016-2018 yılları arasında Dr. Öğr. Üyesi Ayten Zara’ın World Human Relief Projesi’nde gönüllü olarak çalışmıştır. Aynı yıllar aralığında, Dr. Öğr. Üyesi Ümit Akırmak’ın süpervizörlüğünde zaman perspektifi üzerine yapılan araştırmanın makaleye dönüşmesi sürecinde de asistanlık yapmıştır.
  • Lisans eğitimi sırasında Ekip Norma Razon Danışmalık Merkezi’nde, Moodist Psikiyatri & Nöroloji Hastanesi’nde ve Dr. Öğr. Üyesi Neslim G. Doksat’ın yanında staj yapmıştır.
  • 2020 yılından itibaren psikoterapi çalışmalarına devam etmektedir. Çocuk, genç ve ebeveynlerle psikodinamik yönelimli ve zihinselleştirme temelli psikoterapi hizmeti sunmaktadır.
  • 2022 yılında Beyaz Psikoloji ekibine dahil olmuştur.